Berg&Berg in Bilthoven heeft alles voor jouw interieurwensen.

 

 

Comfortabel wonen willen we allemaal. De inrichting van de woning speelt hierbij een grote rol. En daarvoor ben je bij Berg&Berg in Bilthoven aan het juiste adres. Wij zijn een eigentijdse woonwinkel, met oog voor detail en een passie voor het interieur. Het is niet zomaar een rol behang of jaloezie kopen. Het gaat om jouw woonwensen. Wij hebben alles om je interieur opnieuw tot leven te brengen, met behang, raamdecoratie, gordijnen en vele soorten vloeren.

Met alle bekende merken en trends kan een breed aantal woonstijlen worden gerealiseerd, van jong tot klassiek en van moderne interieurs tot kinderkamers. Ook aan de verschillende budgetten is gedacht. Kortom, voor ieder wat wils! Ondanks de hogere service en alle extra’s liggen de prijzen niet op een hoger niveau. Sterker nog, door het goede advies en de juiste producten ben je vaak goedkoper uit. 

Ons assortiment
  • Gordijnen kopen in Bilthoven, De Bilt en Utrecht? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Bilthoven! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Raamdecoratie kopen in Bilthoven, De Bilt en Utrecht? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Bilthoven! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vloeren kopen in Bilthoven, De Bilt en Utrecht? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Bilthoven! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Horren kopen in Bilthoven, De Bilt en Utrecht? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Bilthoven! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Behang kopen in Bilthoven, De Bilt en Utrecht? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Bilthoven! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vloerkleden kopen in Bilthoven, De Bilt en Utrecht? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Bilthoven! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Shutters kopen in Bilthoven, De Bilt en Utrecht? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Bilthoven! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.